Namngivning Julian |

Annons

Namngivning Julian

En otroligt lyckad och minnesvärd dag det blev. Så många som kom och delade denna dagen med oss. Vi valde att ha ett namnkalas till våran son eftersom ingen utav oss är religiösa och vi kände att han skulle få välja det sen i så fall, när han blir äldre. Det blev ett stort namnkalas för både släkt och dom närmaste vännerna, så vi fick hyra en lokal för att få plats allihopa. Det var diktläsning, faddrarna höll tal och en vän till min syster bjöd på sång. Vi valde låtarna “handens fem fingrar” och “livet i min famn”. Hon var så otroligt duktig och sjöng så otroligt vackert. Till kalaset bjöds det på smörgåstårta och tårta till fikat. Vi valde att beställa eftersom vi var så många, men en tårta gjorde jag själv, eftersom det fanns dom med mig som var allergiska. Jag ville göra en tårta med inspiration från en nalle som vi hade med till BB och det gick över mina förväntningar. Blev så himla nöjd med den. Det känns lite kul att bjuda på en tårta gjort själv.=)
Barnen tyckte det var så roligt att leka med micken så dom bjöd på “blinka lilla stjärna där”<3 I vanliga fall hör lite kaos till en sån här dag och det hade inte varit första gången jag hade tappat en tårta i så fall, men allting bara flöt på under hela ceremonin och med hjälp av familjen så kunde jag också vara närvarande och ta emot alla gäster. 
Massa kärlek och tack till er som var med och förgyllde denna dagen med oss, tack till Maja som var där och sjöng och tack till min kusin och min andra kusins flickvän som förevigade denna dagen med att foto och film. Sist men inte minst till alla som hjälpte till denna dagen<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
micaelagrahn

Kommentera

Annons
stats